Зима та початок весни – період випробувань для організму. Недостатність сонячного світла, овочів, фруктів, відпочинку на свіжому повітрі, тяжка праця, короткий день. Все це залишає свій слід на тілі людини, тому дуже важливо допомагати власному організму справитися з труднощами, підсилити імунітет. Самий простий і давно вживаний спосіб – похід в аптеку чи пара літрів кави на день. А от що стосується прихильників продуктів бджільництва, то вони обирають менш популярний, але більш продуктивний варіант взаємодії з організмом. Половинка чайної ложки перги зранку і активним стане не тільки ранок, а й кожен день тижня.
Купуючи продукти харчування, ми все частіше зустрічаємося з випадками кричущої несправедливості та обману. Саме тому зараз майже кожен вміє перевіряти ті чи інші смаколики на свіжість та відповідність заявленим якостям. Мед не є виключенням, адже його також можна тестувати в домашніх умовах.
Пока природа дарит человеку поистине прекрасное, он все чаще обращается к искусственному. То ли мода, то ли общее сумасшествие, то ли реклама, а, может, и все в комплексе легко отталкивает человечество от натурального продукта. Сотни баночек, пакетов и коробочек в супермаркетах пестрят незнакомыми словами, обозначающими состав того или иного лакомства. Есть ли польза в усилителях вкуса, сомнительных добавках и консервантах?
Тема здорового харчування стала настільки болючою для населення України, що воно все більше повертається до простих за своїм складом продуктів, натуральних та отриманих напряму від виробника. При цьому всі, а особливо молодь, прислухаються до власного організму та порад спортивних тренерів, лікарів, дієтологів. Калорійність їжі підпадає під пильний контроль, аби смаколики не приносили разом із задоволенням від їх споживання зайві кілограми.
- Мед бджолиний
- Стільниковий мед
- Продукти бджільництва
- Крем-мед
- Мед з горіхами
- Мазі бджолині
- Мед в діжках
- Карпатський чай